dijous, 24 de febrer del 2011

Les histories estranyes

Des de que es van traslladar al poble natal del pare.Pensar que canviaria tota le seua vida a soca-rel.

Van agafar el bar de el poble perque van vendre el lo cal i la seua casa i les uniques posibilitatas eren: anar al poble natal del pare o viure baix de un pont...

continuara....

dijous, 10 de febrer del 2011

TATUATGES

Un tatuatge és una modificació del color de la pell en el que se crea un dibuix, una figura o un text amb tinta o amb algú altre pigmento baix l'epidermis de una persona o d'un animal.


Els tatuatges van ser una práctica eurasiática en temps neolíticos, i se han encontrat incluso en una momia del sigle II d.C

dijous, 3 de febrer del 2011

Al arte explica a los agents socials la paràlisis dels seus contactes con Camps

"Portem molts dies perduts y no volem seguir contan ni un mes", senyala el secretari general de los socialistes valencians, Jorge al art, en una carta remitida a los líders de las organitzacions empresarials y sindicals, a catedràtics y professors universitaris y a los presidentes de las caixes  de estalvis y altres institucions.
Camps y Barberá movilizan a la junta de L'Albufera contra las prospeccions

Navarro bol  afegir al trànsfuga del PP en la seua llista

La permuta de los juradors de Alcoi es nuls, diu un expert

Llorente va pagar a la seua  modista 20.000 euros por un taller públic inactiu

La alcaldessa de Orihuela, Mònica Llorente, del PP, va donar a la seua modista, Juliol Díaz Reina, una subvenció de 20.000 euros para posar en marxa un taller de moda, inactiu dos anys després de la firma del convenis.
La cúpula del PP arropa a la alcaldesa tránsfuga de Dénia