dijous, 2 de juny del 2011

Barcelona Absolt el professor de karate acusat d'abusar Sexualment de quatre alumnes

L'Audiència de Barcelona ha absolt el professor de karate acusat d'abusar sexualment de quatre alumnes seves, entre l'any 2000 i el 2003, en dues escoles de Mataró i Cabrils, al Maresme. El judici va provocar molta polèmica perquè el magistrat president va obligar les nenes a declarar davant del seu presumpte agressor.

 

El tribunal, que presideix Pedro Martín, ha absolt el professor de karate acusat d'haver abusat Sexualment de quatre alumnes Basant-se en el principi de presumpció d'innocència.

La sentència asseguren que no S'ha considera't provat que el Professor mantingués Relacions sexuals AMB cap de les alumnes, ni cap ACTE D'aquest naturalesa mateixa. A mes, el tribunal considera que hi va haver Contradiccions entre les Declaracions FETES Durant la fase d'instrucció i Despres en el judicial per part de les quatre Menors. En concret, el tribunal DIU que els noies no van coincidir a determinar el moment en què és van produint Els suposats abusos.

En aqueste SENTIT s'assenyala que els afirmacions de la nena que va declarar a través de videoconferència "van quedar en contradicció de manera absoluta AMB l'ACTE de l'judicial oral" i és destaca un informe del Servei de Pediatria de l'Hospital de Badalona que constatava que la menor presentava "Forts conflictes Interns" per gelosia cap al seu germà, que li creuen "AE COGNOMS constant d'atenció per part dels adults".

La sentència insisteix en la "inexistència de proveir " que acreditin l'autoria de l'acusat dels suposats abusos sexuals que li atribueixen els Menors i posa de va manifestar que els hi Testimonis externs no han corroborat cap de les afirmacions de les noies.

A l'última Sessió del judicial, la fiscalia va mantenint Els 19 anys de presó que demanava inicialment. L'acusació particular va rebaixes la petició de presó de 23 a 16 anys i la defensa demanava l'Absoluci per manca de Proves
.